Blackbeat

De som inte läser Blackbeat kan ju ta o börja, bra blogg från AIK Media som tar upp nytt i AIK och rapporterar överallt ifrån =)

Blackbeat

Ska fixa designen på sidan snart, nåt snyggare, har ju läst massa CSS nu på Webdesignen så ska bli lite bättre iaf ;)

/ NitroxX

AIK, vi e gnaget.

http://www.youtube.com/watch?v=PDOpcWtd6IQ

Här började mitt beroende. Mitt beroende av att se AIK, att stötta AIK. Att få vara en del av detta, den stora massa som står bland bengalerna, att inte se något, att bara höra dånet av andra AIK supportrar, att knappt kunna andas på grund av röken, att skrika ut allt luft man har i lungorna för att man älskar AIK.

Jag kunde inte bärga mig. Jag gick på flera matcher det året, trots att det inte var många hemmamatcher kvar. Jag gick på massa matcher året efter också, ekonomin bar inte riktigt men man försökte köpa biljett till så många matcher man kunde för att få stå där, på Norra Nedre, och gapa o skrika för AIK. Sen blev det säsongskort på Norra Nedre och sitter just nu med 09:s säsongskort i fickan och bara längtar, längtar efter känslan, gemenskapen och allt som norra ger mig.

Vissa personer förstår nog inte. Hur kul kan det vara att stå bland massa svettiga personer med farliga eldfacklor i händerna och bara stå o gapa o skrika på 11 män som springer run och sparkar på en boll?
Ja, hur kul kan det vara? Jag kan svara att, jag skulle inte kunna vara utan det. Ja tror den största känslan på arenan är gemenskapen. Att stå o hoppa o skrika tillsammans och man vet att de andra känner precis likadant. Att bara skrika allt man kan av GLÄDJE när AIK nätar och krama om och hoppa av LYCKA tillsammans med närmaste person, de e helt sjukt underbart. Jag vill stå och skrika raden "snart så är det dags, IGEEEEEEEEN!!!!" allt vad ja kan, för att jag älskar det, för AIK!

Nu sitter jag hemma, har prov imorrn, kom in på nåt om AIK, kollade lite youtube videor och nu längtar jag bara. Längtar så mycket att jag mår dåligt för att det är så långt bort. 5e April. Bara 72 dagar kvar. BARA. Ja ska försöka gå på några hockeymatcher också, har redan köpt biljett till AIK - Leksand, men de får nog bli nån fler match, för att jag inte kan vänta 72 dagar.

5:e April: AIK - Halmstads BK, Råsunda
I will be there, will you?

Från nu kommer denna blogg att handla mestadels om AIK, men även om mitt liv runt omkring AIK ;)

/ NitroxX (http://alwei005.thg.se/Webdesign/nitroxx/)

RSS 2.0