Om AIK - Assyriska dåra..

Ja, försöker kommentera matchen lite då <.<

Kom dit precis efter avspark för att ja glömt ta ut cash så va tvungen o göra de i solna centrum, illa.. Aja, kom iallafall upp på läktaren och AIKs spel var ganska bra till en början, till o från vart det bara kasst, passningar runt runt till fel spelare osv.

Då Burgic är skadad fick CH chansen från start. Blev faktiskt besviken då han inte lyckades speciellt bra, sprang offside och hans skott var inte speciellt bra. Han är en sån spelare som ska komma in i 60e-70e minuten och springa skiten ur alla andra och verkligen utnyttja sin snabbhet fullt ut, för han är verkligen skitsnabb.
Tjernström spelade 90min, skönt att se att han spelade. Dock spelade han inte heller märkvärdigt, hela matchen var det rätt lamt spel, men han är ju tebax från skada så man kan ju inte kräva för mkt =)
Walker fortsatte starkt på mitten och blev utbytt, men hade fram tills dess gjort en bra match.
Pavey vart jag imponerad av! Han brukar vara den sköna killen som spelar rätt bra och har en tuff attityd men idag spelade han riktigt bra! Sprang som fan och la fina inlägg och var inne i straffområdet o kämpade på andras inlägg. Han hade nog en av matchens bästa målchanser på en nick. Där var dock AFFs målvakt snabb och lyckades peta ut den med fingertopparna.
Martin Mutumba bara fortsätter att imponera på mig. Han var helt klart matchens bästa spelare i mina ögon. Han dribblar som en kung, men är inte heller för egoistisk utan vet när han bör passa och när han känner att han kan dribbla. Dribblade bort sig själv någon enstaka gång dock. Lyckades ta sig in i straffområdet från kanten flera gånger och la in flera inlägg, dock resultatlöst.
Saleh hoppade in iställe för CH, men på Mutumbas position. Han är också en riktig bollmästare och spelade bort flera AFF spelare. Han var också väldigt bra idag, trots att han inte spelade så länge.
Maanoja hade inte mycket att göra innan han skadades. FAN!
Flera personer tycker inte om att Örlund ska stå men jag har inget emot de, han är en bra målvakt, kanske inte lika bra som Maanoja men fortfarande bra. Vi måste ge honom vårt stöd så han vet att han är älskvärd i AIK, för han har ändå stort hjärta för klubben!

Ja, de får räcka för idag, nu ska ja nog få lite sömn.
Längtar som fan inför 5e April, och nu är vi ju i kvalserien också! Blir riktigt skojj! =)

/ NitroxX

Helt tomt...

Fyfan.

Finns inte mycket att säga efter dagens händelser...
Maanoja går in i en duell långt ut på plan efter att en Assyriska-spelare håller på att komma fri, och ligger kvar. Vi ser inte så mycket ifrån där vi står men förstår att det är illa. "Tänk om han bröt benet.", kommenterade någon av oss under spekulationerna.
Micke får ett samtal från hans polare som står nära och vi får beskedet vi alla var väntade på, men som ingen ville ha:
- Benet är HELT av.

Resten av matchen vart rätt lam och det enda som snurrade i mitt huvud var Maanoja. Inte bara en bra målvakt utan också en riktigt skön person runtom matcherna. Blandade känslor, ilska och sorg, förtvivlan och medlidande. Vi gick alltså från att ha tre bra målvakter som skulle få slåss om förstaplatsen i laget, till att bara ha en. Örlund i all ära men kan inte tänka så mycket på han just nu.

Maanoja alltså borta resten av säsongen och Bergh borta minst hela våren. Hur ska detta lösas? Ska AIK börja värva en målvakt? Då tror jag hellre på att plocka in en andra målvakt från väsby eller att låna in någon.
Hoppas på att AIK stöttar Maanoja till 100% nu och ser mycket gärna en comeback nästa säsong.

Aja, kan inte spekulera mer i det här nu iaf, snurrar för mycket i huvudet. Alla tankar åt Maanoja, hoppas du blir bra fort och klarar av en sån här situation! Har hört att du har ett hårt psyke, sånt gillar vi! =)

/ NitroxX

RSS 2.0