Helt tomt...

Fyfan.

Finns inte mycket att säga efter dagens händelser...
Maanoja går in i en duell långt ut på plan efter att en Assyriska-spelare håller på att komma fri, och ligger kvar. Vi ser inte så mycket ifrån där vi står men förstår att det är illa. "Tänk om han bröt benet.", kommenterade någon av oss under spekulationerna.
Micke får ett samtal från hans polare som står nära och vi får beskedet vi alla var väntade på, men som ingen ville ha:
- Benet är HELT av.

Resten av matchen vart rätt lam och det enda som snurrade i mitt huvud var Maanoja. Inte bara en bra målvakt utan också en riktigt skön person runtom matcherna. Blandade känslor, ilska och sorg, förtvivlan och medlidande. Vi gick alltså från att ha tre bra målvakter som skulle få slåss om förstaplatsen i laget, till att bara ha en. Örlund i all ära men kan inte tänka så mycket på han just nu.

Maanoja alltså borta resten av säsongen och Bergh borta minst hela våren. Hur ska detta lösas? Ska AIK börja värva en målvakt? Då tror jag hellre på att plocka in en andra målvakt från väsby eller att låna in någon.
Hoppas på att AIK stöttar Maanoja till 100% nu och ser mycket gärna en comeback nästa säsong.

Aja, kan inte spekulera mer i det här nu iaf, snurrar för mycket i huvudet. Alla tankar åt Maanoja, hoppas du blir bra fort och klarar av en sån här situation! Har hört att du har ett hårt psyke, sånt gillar vi! =)

/ NitroxX

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0